Short Course Trucks στην ΕΛΜΕ - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»30/01/2013

Short Course Trucks στην ΕΛΜΕ

H Ελληνική Μοντελιστική Ένωση θα ήθελε να σας ενημερώσει ο,τι εντάσει στο ετήσιο καλεντάρι της και την κατηγορία 1/10 2wd Short Course Trucks.

Η κατηγορία θα είναι open, με ελεύθερη επιλογή σασί, μοτέρ, μπαταριών, καπακιού και περιορισμό την κίνηση μόνο στον πίσω άξονα και στα ελαστικά τα οποία θα πρέπει να είναι τύπου Short Course (πέλμα φάρδους έως και 47mm ζανταρισμένο).

Οι αγώνες της κατηγορίας θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της 1/10 Off-Road και ειδικότερα στο πακέτο τελικών και προκριματικών των 2wd buggies.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι για το 2013 το format των 1/10 Off road θα έχει μια αισθητή αλλαγή, καθώς 2wd και 4wd δεν θα αγωνίζονται εναλλάξ αλλά αυτόνομα. Μετά από κλήρωση που θα γίνεται από τον αλυτάρχη του αγώνα, το πρωϊ, θα αποφασίζεται η κατηγορία που θα παίξει πρώτη (2wd & SC ή 4wd) και μετά το πέρας προκριματικών και τελικών θα ξεκινά η επόμενη κατηγορία.

Η παρουσία όλων των αγωνιζομένων είναι απαραίτητη από το πρωϊ και καθ'ολη τη διάρκεια των αγώνων. Οι απονομές θα πραγματοποιούνται μετά το πέρας όλων των αγώνων.

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνουμε τους οδηγούς που ήδη αγωνίζονταν και στις δυο κατηγορίες να το κάνουν χωρίς άγχος αλλά και προσκαλούμε και τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε δεύτερη ή και τρίτη κατηγορία.






OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου