»16/05/2020

Ανακοίνωση προς όλα τα Ενεργά Μέλη της ΕΛ.Μ.Ε.

Αξιότιμα μέλη,

Μετά την παραίτηση του Δ.Σ. και με την ιδιότητα του Ενεργού Ταμία (άνευ ψήφου) της Ένωσης, και βάσει τις παραγράφους 6 και 7 του άρθρου 18 του Καταστατικού της Ένωσης, σας ανακοινώνω οτι σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη στις 27/5/2020 στα Γραφεία μας στην οδό Αρτης 36 Πειραιά και ώρα 19:00, με κύριο και μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου Δ.Σ της Ένωσης.

Εναλλακτικά και ένεκα των περιορισμών στην συνάθροιση πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους ένεκα Covid-19 προτείνω η υποβολή των υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. να γίνει ηλεκτρονικά μέσω σχολιασμού στο συγκεκριμένο post ή με mail στο bod@el-me.gr.
Αυτή η υποβολή μπορεί να γίνει απο σήμερα και έως τις 27/5/2020 στις 21:00 (ώρα λήξης της συνάντησης αν μπορούσε να γίνει λόγω covid).

Όταν θα έχουμε τις υποψηφιότητες, θα ορίσουμε τρόπο ψηφοφορίας με εφαρμογή on-line ώστε να κρατηθεί η μυστικότητα της ψηφοφορίας και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα μετά την καταμέτρηση των ψήφων.Η διαφάνεια των εκλογών δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς θα υπάρχουν όλοι οι ψήφοι των ψηφοφόρων αποθηκευμένοι και εκτυπωμένοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υποψηφιότητες αλλά και δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ τα ταμειακώς εντάξει οπότε και ενεργά μέλη της Ενώσεως. Οποιοσδήποτε λοιπόν θέλει να θέσει υποψηφιότητα ή να ψηφίσει, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει την οφειλή του προς την Ενωση πρίν τα παραπάνω χρονικά διαστήματα.

Με εκτίμηση

Καρατσόλης Αντώνιος
ΤΑΜΙΑΣ(ανευ ψήφου) ΕΛ.Μ.Ε.