Ανακοίνωση Προς Όλα τα Μέλη - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»20/05/2020

Ανακοίνωση Προς Όλα τα Μέλη

Αγαπητά μέλη,

Για το λόγο ότι για ακόμη μια φορά δεχόμαστε ψυχολογική βία για τις αποφάσεις που παίρνουμε απο μία ελάχιστη αλλά μόνιμα αντίθετη μερίδα μοντελιστών (μόλις 3 άτομα) και μας κατηγορούν για τα παρακάτω, θα σας παρακαλούσαμε να μας επιβεβαιώσετε την αλήθεια ή το αντίθετο καθώς θυμίζουμε οτι το Δ.Σ. έχει παραιτηθεί και πλέον το λόγο και την απόλυτη ευθύνη της τύχης της ΕΛ.Μ.Ε. τον έχετε εσείς και μόνο εσείς.

1. Κατηγορούμαστε για αντιπαραθέσεις που σπέρνουμε μεταξύ των μελών. Παρακαλώ πληροφορήστε μας για ποια μέλη ακριβώς αναφέρονται και ποιες είναι οι αντιπαραθέσεις που σπέρνουμε καθώς δεν γνωρίζουμε.

2. Μας υποχρεώνουν να θεωρήσουμε ενεργά μέλη αυτά του 2019 ενώ τα ενεργά μέλη του 2020 να μην έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά μόνο παρακολούθησης της εκλογής του νέου Δ.Σ.

Απόσπασμα από mail που ήρθε στο bod@el-me.gr
'καλειτε τα ταμειακως εν ταξει μελη του 2019...αυτοι εχουν δικαιωμα ψηφου..τα ταμειακως εν ταξει μελη του 2020 μπορουν να παρακολουθησουν την διαδικασια,οχι ομως να ψηφισουν'

Αν βρίσκεται κάποια λογική στη πρόταση αυτή και αν αυτή η πρόταση αναγράφεται στο καταστατικό της Ένωσης, ευχαρίστως να έρθει κάποιος εθελοντής να την εφαρμόσει γιατί εμείς δεν αναλαμβάνουμε αυτή την ευθύνη.

3. Απαιτούν να γίνει συνάντηση σε 'ανοικτό χώρο' γιατί θα γίνει ψηφοφορία σωστότερη και πιο αξιόπιστη. Με λίγα λόγια να οριστεί συνάντηση για την επόμενη Τετάρτη σε κάποιο ανοικτό χώρο. Εκείνη την ημέρα λοιπόν δεν θα εμφανιστεί κανείς (όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια) όμως οι υπεύθυνοι του Δ.Σ. θα πρέπει να είναι. Βάσει καταστατικού θα πρέπει να γίνει δεύτερη συνάντηση σε ανοικτό χώρο την επόμενη εβδομάδα. Εκείνη την ημέρα λοιπόν θα έρθουν max 30 άτομα (όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια) και θα έχουμε λοιπόν ισχυρότερο δείγμα ψήφου απο αυτό που μπορείτε να κάνετε on-line σε φόρμα παρόμοια που γίνονται όλες οι επίσημες δημοσκοπήσεις (πολιτικές και κοινωνικές) και που την έχουμε έτοιμη.

Και όλα αυτά ενόψει μέτρων covid.

Αν λοιπόν σας αρέσει ο παραπάνω τρόπος εκλογών, επίσης θα δεχθούμε εκείνον που θα το αναλάβει και θα πάρει την ευθύνη για την συγκέντρωση όπως και την ευθύνη κακόβουλης καταγγελίας που είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα υπάρξει.

Με λίγα λόγια το απερχόμενο και ψυχολογικά ράκος ένεκα συγκεκριμένης ομάδος, Δ.Σ., προτείνει εκλογές όπως έχει ήδη ανακοινώσει ή να δηλωθεί εθελοντής που θα αναλάβει τον παραπάνω τρόπο εκλογών.

Με εκτίμηση
Το απερχόμενο Δ.Σ.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου