»20/05/2020

2η Υποψηφιότητα για το Νέο Δ.Σ. και Ενημέρωση

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

1. Πρώτη υποψηφιότητα για τις εκλογές της 27/5/2020 απο κον ΚΟΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

2. Δεύτερη υποψηφιότητα για τις εκλογές της 27/5/2020 από κον ΚΑΡΑΤΣΟΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟ

Η υποψηφιότητα μου είναι τυπική καθώς σαν ταμίας της Λέσχης είμαι δεσμευμένος με συμβόλαιο με την Eurobank που διατηρεί λογαριασμό η Λέσχη. Είτε εκλεγώ είτε όχι θα ασκήσω τα ταμιακά μου καθήκοντα έως ότου ο επόμενος ταμίας ολοκληρώσει την διαδικασία δέσμευσης του με την Eurobank.

Αν σε περίπτωση δεν εμφανιστεί κάποιος που θα γίνει εκ νέου ο διαχειριστής του ταμείου της ΕΛ.Μ.Ε. στη Eurobank τότε αναγκαστικά θα συνεχίσω εγώ αλλά με ουδέτερη ψήφο προς το υπόλοιπο Δ.Σ. (ούτε θετική, ούτε αρνητική)

Σχετικά με την επισήμανση του κου Ζωτιάδη να ψηφίσουν όλα τα μέλη 2019-2020, θεωρώ ότι είναι σύμφωνα όλα τα μέλη (καθώς δεν υπήρχαν ή υπήρχαν ελάχιστες αντιδράσεις εναντίον) οπότε νομίζω οτι ο αρμόδιος Υπηρεσιακός Πρόεδρος ή υπηρεσιακός γραμματέας μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία ψηφοφορίας για όλα πλέον τα μέλη.

Εγώ σαν ταμίας θα είμαι δίπλα σας για κάθε οικονομική ανάγκη προκύψει, κατεβαίνω απο το βήμα αυτό και διαγράφω την πρόσβαση μου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λέσχης, όποιος χρειαστεί κάτι μπορεί να επικοινωνήσει ή να σχολιάσει πλέον στο bod@el-me.gr.

Τέλος σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο της χρονιάς του 2019, ενημερώνω επίσημα πλέον, καθώς ήδη έχω ενημερώσει με mail, πως όλα τα έγγραφα για το οικονομικό έτος 2019 υπάρχουν έτοιμα προς έλεγχο στα γραφεία μας και αναμένουμε την έλευση της Επιτροπής με βασική προϋπόθεση να μας δοθούν και οι κωδικοί TAXIS της Ένωσης από τον λογιστή ώστε να γίνει και ένας τυπικός έλεγχος στο τι θα υπογράψουμε στην νέα φορολογική δήλωση.

Να θυμίσω οτι έχω ζητήσει τους κωδικούς TAXIS σχεδόν ένα χρόνο τώρα αλλά δεν μου έχουν δοθεί. Καλό θα ήταν να το γνωρίζετε και αυτό μιας και είναι το τελευταίο που ακούτε από εμένα.

Με εκτίμηση

Καρατσόλης Αντώνιος
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΛ.Μ.Ε.