Ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα στις κατηγορίες 1/10 & 1/8 Nitro On Roadκά με τον αγώνα στις κατηγορίες 1/10 & 1/8 Nitro On Road - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»05/10/2020

Ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα στις κατηγορίες 1/10 & 1/8 Nitro On Roadκά με τον αγώνα στις κατηγορίες 1/10 & 1/8 Nitro On Road

Αγαπητά μέλη,

 

Λόγω των έκτακτων μέτρων COVID-19 που ισχύουν στον νομό Αττικής μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και κατόπιν συνεννόησης με την πίστα FRT, ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος  1/10 & 1/8 Nitro On Road , θα διεξαχθεί κανονικά με επιπλέον μέτρα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική παντού, θα καθίσετε σε συγκεκριμένες θέσεις που θα έχουν ορισθεί σε συνεννόηση με την πίστα και θα υπάρξει και αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα για την κατηγορία 1/10 και στην κατηγορία 1/8  εφόσον οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 10. Στα προκριματικά θα γίνουν τόσες σειρές ώστε ο μέγιστος αριθμός ατόμων στην εξέδρα αλλά και στα πιτ κάτω να μην ξεπερνάνε τα 9 άτομα. Το ίδιο θα γίνει και στους τελικούς. Ανάλογα τις συμμετοχές και με βάση την κατάταξη από τα προκριματικά, θα χωριστείτε σε 2 ή 3 γκρουπ, ΟΛΑ τα γκρουπ θα τρέξουν από 30 λεπτά (που είναι η διάρκεια Α’ Τελικού) και στο τέλος θα βγει μία γενική κατάταξη που θα ορίσει και τον Κυπελλούχο Ελλάδος στην κατηγορία.

Οι συμμετοχές κλείνουν την Τετάρτη 7/10/2020 και ώρα 23:59, χωρίς πέναλτι. Να σας θυμίσουμε ότι έγκυρη συμμετοχή, θεωρείται μόνο όταν έχει πληρωθεί. Δεν αρκεί μόνο να δηλώσετε συμμετοχή.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή ή και έχει πληρώσει αλλά δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον αγώνα, μπορεί να στείλει εμαιλ στο bod@el-me.gr και να μας ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση της συμμετοχής. Στην περίπτωση που έχει πληρώσει κιόλας μπορεί να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του.

 

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου