Πρακτικά ΔΣ 29 Μαΐου 2013 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»03/06/2013

Πρακτικά ΔΣ 29 Μαΐου 2013

Πρακτικά ΔΣ 29 Μαίου 2013

Παρόντες όλοι εκτός από τους κυρίους: Γερασιμίδη Νίκο, Περογιαννάκη Γιάννη, Μάντικα Αντώνη. Παρών ήταν και ο κλαδάρχης 1/10 buggy off road Σγούρος Γιάννης.

Θέματα που συζητήθηκαν.

Απολογισμός αγώνων 2ου γύρου πρωταθλήματος.

Αγώνας 1/10 ic Πάτρα.

Λάθη στις σειρές.
Μη τήρηση του προγράμματος.
Μη ανακοίνωση του προγράμματος.

Αγώνας 1/8 buggy Θεσσαλονίκη

Αυστηρή αλυταρχία.
Συστάσεις προς μέλη με ανάρμοστη συμπεριφορά.
Δωρεά ΕΛ.Μ.Ε. προς οδηγούς με δωροεπιταγές.

Αγώνας 1/10 buggy ep Σταμάτα

Συζήτηση για δοκιμή άλλης διαδικασίας αγώνα απο τις έως τώρα εφαρμοσμένες σε αναζήτηση την ευκολότερη και πιο ξεκούραστη δεξαγωγή.

Αγώνας 1/10 ep Πάτρα

Άριστη διοργάνωση.
100% τήρηση του προγράμματος.

 

-Απόφαση για αναβάθμιση του λογισμικού του decoder της Ένωσης με την τελευταία έκδοση (rc4) μετά το τέλος των πρωταθλημάτων του 2013. Οι αγωνιζόμενοι με μη συμβατά - μη γνήσια transponder με τα οποία προκύπτει ασυμβατότητα να επικοινωνήσουν με το ΔΣ για απόσυρσή τους και αλλαγή με τα νέου τύπου, γνήσια amb.

-Απόφαση για αύξηση της αμοιβής των ατόμων διοργάνωσης.
40 ευρώ από το άνοιγμα της πίστας και μέχρι τις 1700, 5 ευρώ για κάθε παραπάνω ώρα. Υποχρέωση των ατόμων διοργάνωσης να είναι τυπικοι στα ωράρια. Υποχρέωση των ατόμων διοργάνωσης να διεξάγουν την διαδικασία γρήγορα και αποτελεσματικά.

-Απόφαση για ενδυμασία των μελών που εκπροσωπούν την χώρα μας στους αγώνες του εξωτερικού. Υποχρέωση απο τα μέλη να φορούν τα χρώματα της χώρας μας στις διαδικασίες.

-Απόφαση για αποκλεισμό των μελών που δεν είναι ταμειακώς εντάξει, από όλες τις διαδικασίες τις Ένωσης για την επόμενη χρονιά μετα την διαπίστωση πως υπάρχουν πολλά ανεξόφλητα υπόλοιπα. Δεν θα υπάρξει άλλη ελαστικότητα και θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μελών και οι οφειλές τους.

-Υπενθύμιση στα μέλη που δεν έχουν λάβει ταυτότητες μελών να βεβαιωθούν οτι έχουν αποστείλλει φωτογραφίες τους. Χωρίς φωτογραφίες οι ταυτότητες δεν μπορούν να εκδοθούν.

-Απόφαση για νέα ημερομηνία διεξαγωγής 3ου αγώνα 1/5 στις 23 Ιουνίου 2013 στην πίστα frt στην Σταμάτα. Ο 4ος αγώνας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συμφωνίας με την πίστα, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου 2013. Το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου