Αλλαγή πίστας διεξαγωγής του 4ου αγώνα 1/10 Off Road - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»20/10/2016

Αλλαγή πίστας διεξαγωγής του 4ου αγώνα 1/10 Off Road

Αγαπητά μας μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από τον 3ο αγώνα 1/10 off road που πραγματοποιήθηκε στην πίστα zorri rc στον Ασπρόπυργο Αττικής διαπιστώθηκε από το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε. κατόπιν συζητησης με τους αγωνιζόμενους της κατηγορίας καθώς και με τον Κύριο Δημήτρη Φωτεινό ο οποίος παρευρέθηκε σε συνέλευση, πως η πίστα δεν εχει το απαραίτητο τερεν που ζητούν οι αγωνιζόμενοι ώστε να έχουν ευχάριστο και οικονομικό αγώνα.

Από κοινού λοιπόν (ΔΣ ΕΛ.Μ.Ε. -zorri rc-Frt) αποφασίστηκε η μεταφορά του τέταρτου από τους πέντε αγώνες της κατηγορίας στη πίστα Frt στην Σταμάτα Αττικής. Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι το τερέν της πίστας FRT που θα φιλοξενήσει τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος αποτελείται από Τεχνητό χλοοτάπητα (Astro turf). Σχετικα με το που θα παραγματοποιηθει ο 5ος και τελευταίος αγώνας για το 2016 είναι κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί απο την εξέλιξη των δεδομένων και τον γεγονότων.
Ευχαριστούμε θερμά τους κύριους Ξηνταβελόνη Στάθη και Αγγελακόπουλο Φώτη για την κατανόηση αλλά και την συνεισφορά τους σε μία κατηγορία που δυστυχώς ψυχορραγεί και ζητούμε και από εσάς σαν αγωνιζόμενοι και άμεσα ενδιαφερόμενοι να την στηρίξετε δίνοντας βροντερό παρόν.

Με εκτίμηση το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε..





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου