ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 1-10 NITRO ON ROAD - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»31/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 1-10 NITRO ON ROAD

 

Αγαπητα μελη και καταστηματαρχες.

 

Επειτα απο την συναντηση του ΔΣ με τους αγωνιζομενους/εμπλεκομενους της 1/10 200mm IC (nitro on road) αποφασιστηκε απο την πλειοψηφια των αγωνιζομενων και την συναινεση του ΔΣ, για τους πρωταθληματικους αγωνες του 2018 να χρησιμοποιηθει κλειστο ελαστικο (controlled tires).  Για τους 6 αυτους αγωνες λοιπον θα διαλεχθουν μεχρι 3 διαφορετικες προσφορες ελαστικων, μια για καθε δυο αγωνες, εκτος αν εκδηλωθει λιγοτερο ενδιαφερον,π.χ 2 προμηθευτες, αρα θα αναλαβει ο καθενας απο 3 αγωνες ή 1 προμηθευτης οπου θα αναλαβει ολη την αγωνιστικη χρονια . Η καλυτερη προσφορα προμηθευτη θα δεσμευτει να παραγγειλει,παραλαβει και προμηθευσει εγκαιρως τον 1ο αγωνα της ΕΛ.Μ.Ε., η δευτερη καλυτερη τον 2ο αγωνα, η τριτη τον 3ο, η πρωτη τον 4ο, η δευτερη τον 5ο και η τριτη τον 6ο. Οι αγωνιζομενοι της κατηγοριας υποχρεουνται να προκαταβαλουν τα χρηματα για τα ελαχιστα σετ ελαστικων που θα χρησιμοποιησουν την Κυριακη του αγωνα (ελαχιστος αριθμος: 3 τετραδες) το αργοτερο 1 μηνα και 10 ημερες πριν την ημερομηνια του αγωνα απευθειας στον προμηθευτη. Δεν υπαρχει περιορισμος στο ποσα ελαστικα θα αγορασει καποιος, ομως ειναι καθαρα ευθυνη του καταστηματαρχη-προμηθευτη αν θα υπαρχουν εξτρα 4αδες απο τις προπληρωμενες. Επισης ο καταστηματαρχης-προμηθευτης ειναι υποχρεωμενος να εχει παραλαβει τα ελαστικα που θα χρησιμοποιηθουν 10 μερες πριν απο την ημερομηνια του αγωνα, διαφορετικα ο αγωνας θα ακυρωνεται και ο προμηθευτης θα χανει το δικαιωμα του για να προμηθευσει αλλον αγωνα στην συγκεκριμενη αγωνιστικη χρονια.

Οι προμηθευτες λοιπον καλουνται να επικοινωνησουν με την Λεσχη ουτως ωστε να κανονισουν να παραδωσουν σε αυτην εναν σφραγισμενο φακελο, ο οποιος θα περιεχει την καλυτερη προσφορα τους (δηλαδη την καλυτερη τιμη που μπορουν να αγορασουν οι αγωνιζομενοι τα ελαστικα) μεχρι τις 10 Φεβρουαριου του 2018 . Αφου συλλεχθουν ολοι οι φακελοι θα ανοιχτουν απο το ΔΣ και θα επιλεχθουν οι πιο συμφερουσες προσφορες.  Ο προμηθευτης δινοντας την προσφορα του δεσμευεται οτι θα αναλαβει να καλυψει τα εξοδα ενος ατομου,το οποιο θα επιλεγεται απο την λεσχη για την διανομη,μαρκαρισμα και συλλογη τον ελαστικων κατα την διαρκεια του αγωνα στην πιστα.

 

Οι απαραιτητες προυποθεσεις  που θα πρεπει να πληρουν τα ελαστικα ειναι:

1. Να ερχονται τορνιρισμενα-κομμενα (precut) απο το εργοστασιο στην συγκεκριμενη διαμετρο :     62mm εμπρος (front)  και 64mm πισω (rear) και σε συγκεκριμενη σκληροτητα γομας (shore hardness) 37 εμπρος(front)  και 40 πισω(rear).

2. Η μαρκα των ελαστικων πρεπει να ειναι 1 απο τους 6 για το 2018 συνεργαζομενες εταιριες με την EFRA (approved)

Δηλαδη: 1.Capricorn Tires

                2.Contact Tires

                3.Enneti Tires

                4.Hot Race Tires

                5.Matrix Tires

                6.Ufra Tires

 

Περισσοτερες πληροφοριες για την διεξαγωγη του αγωνα θα συμπεριλαμβανονται στους κανονισμους της κατηγοριας που θα αναρτηθουν στο site της λεσχης. Για ποιαδηποτε πληροφορια ή απορια μπορειτε να επικοινωνησετε με τοbod@el-me.gr 

 

Με Εκτίμηση,

Το Δ.Σ της ΕΛ.Μ.Ε

 





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου