»04/11/2020

Ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα 1/8 EP Buggy Off Road

Αγαπητά μέλη,

 

Η διορία δήλωσης και πληρωμής συμμετοχής, για τον αγώνα 1/8 EP Buggy Off Road, λήγει αύριο Τετάρτη 4/11/2020 και ώρα 23:59. Να σας θυμίσουμε ότι έγκυρη συμμετοχή, θεωρείται μόνο όταν έχει πληρωθεί. Δεν αρκεί μόνο να δηλώσετε συμμετοχή. Αν κάποιος/οι από τις ήδη δηλωμένες συμμετοχές δεν επιθυμούν να τρέξουν στον αγώνα, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν με εμαιλ στο bod@el-me.gr .

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας λόγω Covid-19, όπως υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού και καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας, απαγορεύονται οι θεατές, θα υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις που θα καθίσουν οι αγωνιζόμενοι στα πιτ και επίσης, θα πρέπει οι αγωνιζόμενοι να μας στείλουν εμαιλ στο bod@el-me.gr μέχρι την Παρασκευή 6/11/2020 που θα δηλώνουν αν θα έχουν μηχανικό (ΜΟΝΟ ένας επιτρέπεται ανά οδηγό) ή όχι γιατί θα υπάρχει λίστα που βάσει αυτής θα επιτρέπεται η είσοδος στην πίστα. Άτομα που δεν θα υπάρχουν στην λίστα, δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος.

Λόγω του ότι ο αγώνας γίνεται μόνος του, το φορμάτ θα είναι ως εξής: Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ ανάλογα τις συμμετοχές, θα γίνουν 4 προκριματικά διάρκειας 7 λεπτών που θα μετράνε τα δύο καλύτερα ανάλογα την θέση, μετά το 2ο προκριματικό θα υπάρχει δημιουργία καινούργιων σειρών ανάλογα με την μέχρι τότε γενική κατάταξη. Και τέλος θα γίνουν 3 τελικοί διάρκειας 7 λεπτών, πάλι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, και θα μετράνε οι δύο καλύτεροι με βάση την θέση. Προσοχή, δεν θα υπάρχει Α και Β τελικός, θα βγαίνει συνολική κατάταξη μετά το τέλος κάθε προσπάθειας και των δύο σειρών.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ