»19/02/2021

Ανακοίνωση σχετικά με Πρόγραμμα Αγώνων το 2021, Απονομές - Γιορτή και Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη,

 

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και σύντομα να συναντηθούμε ξανά!!! 

Λόγω των ειδικών συνθηκών που ζούμε, με τους περιορισμούς λόγω Covid-19 και το αβέβαιο μέλλον που υπάρχει σχετικά με το πότε θα μας επιτρέψουν να γυρίσουμε στις πίστες και τους αγώνες, όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να βγει κάποιο πρόγραμμα αγώνων για το 2021 από τώρα. 

Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με τις πίστες ώστε να δούμε και ποιες θα είναι διαθέσιμες για το 2021. Επίσης με τα όσα ακούγονται από τους ειδικούς αλλά και από την κυβέρνηση ότι μετά το Πάσχα ίσως να υπάρχει χαλάρωση των μέτρων, λόγω και τον εμβολιασμών που υπολογίζουν ότι θα έχουν γίνει και ίσως να μπορούν να γίνουν αγώνες, υπολογίζουμε να πραγματοποιήσουμε 2 αγώνες Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε κάθε κατηγορία και 1 αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτά πάντα με την προϋπόθεση ότι από αρχές Μαΐου ίσως υπάρχει χαλάρωση των μέτρων. 

Ζητάμε την κατανόησή σας και την υπομονή σας καθώς τώρα είναι πολύ δύσκολο να πούμε κάτι επίσημο. 

Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε ότι ήδη γίνονται προετοιμασίες ώστε να είμαστε έτοιμοι για επίσημες ανακοινώσεις μόλις επιτρέψουν το άνοιγμα των πιστών αλλά και την διεξαγωγή αγώνων. 

Το ίδιο ισχύει και για τις απονομές-γιορτή αλλά και την Γενική Συνέλευση. Στην πρώτη ευκαιρία που θα χαλαρώσουν τα μέτρα, θα βγει σχετική ανακοίνωση. Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει η σκέψη να γίνουν οι απονομές στον πρώτο αγώνα της κάθε κατηγορίας και η Γενική Συνέλευση σε κάποιον ανοιχτό χώρο, ίσως σε μία πίστα.  

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ