Απόφαση για τον αγώνα 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας 1/8 Nitro Buggy OffRoad στις 9/6/2019 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»14/10/2021

Απόφαση για τον αγώνα 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας 1/8 Nitro Buggy OffRoad στις 9/6/2019

Αγαπητά μέλη,

Σχετικά με το εξώδικο που είχε στείλει ο κος Περογιαννάκης σε πιο προηγούμενο Δ.Σ. που αφορούσε την πρόσθεση γύρων χειροκίνητα στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας 1/8 Nitro Buggy OffRoad στην Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουνίου 2019, στην πίστα RCTC, παρατηρήσαμε μετά από έλεγχο στο Βιβλίο Πρακτικών, ότι το προηγούμενο Δ.Σ. είχε πάρει απόφαση να μην προστεθούν χειροκίνητα οι γύροι σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΛΜΕ.
Όμως δεν υλοποιήθηκε αυτή η απόφαση τότε που ψηφίστηκε. Έτσι εμείς οφείλοντας να σεβαστούμε τους κανονισμούς αλλά και αυτά που γράφονται στο Βιβλίο Πρακτικών, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε την τότε απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. και να αφαιρεθούν οι χειροκίνητοι γύροι.
Τις επόμενες μέρες, θα γίνει έλεγχος να δούμε πόσοι γύροι πρέπει να αφαιρεθούν και από ποιον/ους οδηγό/ούς και να προσαρμοστεί ανάλογα το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και η βαθμολογία της χρονιάς.


Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου