»29/10/2021

Ανακοίνωση - EFRA, IFMAR 2022

 Αγαπητά μέλη,

 

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή σε διεθνή αγώνα των EFRA (Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας) και IFMAR (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) το 2021 παρακαλούμε να μας αποστείλουν email στο bod@el-me.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο και περιγραφή του αγώνα (κλίμακα, κατηγορία και μορφή Grand Prix ή European ή World Championship)

 

Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υπόψη τους ότι απαιτείται προπληρωμή της συμμετοχής προκειμένου να επιβεβαιωθεί η δέσμευση θέσης συμμετοχής.
Το κόστος είναι ανάλογα το είδος και την τοποθεσία του αγώνα και ορίζεται από την υπεύθυνη ομοσπονδία, EFRA ή IFMAR. Το κόστος

Το κόστος είναι ανάλογα με το είδος και την τοποθεσία του αγώνα και ορίζεται από την υπεύθυνη ομοσπονδία, EFRA ή IFMAR. Συνήθως κυμαίνεται από 150,00€ - 250,00€.

 

Το ακριβές ποσό συνήθως ανακοινώνεται μετά το ετήσιο AGM (Annual General Meeting) της EFRA στις αρχές Νοεμβρίου του κάθε έτους.

Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του μέλους η ΕΛ.Μ.Ε. κάνει αίτηση στην EFRA για τις αιτούμενες θέσεις και μετά το ετήσιο AGM ενημερωνόμαστε από την EFRA για την διαθεσιμότητα θέσεων σε κάθε διεθνή αγώνα.

 

Αναφορικά με τα μέλη της ΕΛ.Μ.Ε. που είχαν ζητήσει να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες για το 2020 και οι οποίοι αναβλήθηκαν, σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των θέσεων που έχουν ζητηθεί για την κάθε κατηγορία από την ΕΛ.Μ.Ε. θα ισχύσει και για το 2022.

Θα χρειαστεί όμως να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στον ίδιο αγώνα και για το έτος 2022.

 

Μέλη που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε διεθνή αγώνα το 2022 και δεν είχαν δηλώσει πέρσι, επίσης μπορούν να στείλουν το αίτημα τους

 

Αν δεν υπάρχει επάρκεια θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει των κάτωθι:

  1. Αν το μέλος είχε δηλώσει για τον ίδιο αγώνα το 2021
  2. Κατάταξη στο πρωτάθλημα του 2021
  3. Ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  4. Εξόφλησης του κόστους συμμετοχής.

 

Ακολουθεί πίνακας με τις θέσεις που έχουν δοθεί στην ΕΛ.Μ.Ε. ανά κατηγορία

 

Αγώνας

Θέσεις

EC B 1/8 IC Off Road Fehring Austria

2

EC 1/10 IC Track Sport Class Gubbio Italy

5

IFMAR WC 1/10 Elec.Track Gubbio, Italy

5

EC A 1/8 IC Off Road Redovan Spain

2

 

Πιθανό πρόγραμμα διεθνών αγώνων θα βρείτε εδώ

 

Παρακαλούμε μέχρι της 4 Νοεμβρίου να μας έχετε στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο bod@el-me.gr

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.