Ανακοίνωση αναβολής του αγώνα για τις κατηγορίες 1/10 EP Off Road λόγω κακοκαιρίας - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»11/03/2022

Ανακοίνωση αναβολής του αγώνα για τις κατηγορίες 1/10 EP Off Road λόγω κακοκαιρίας

Αγαπητά μέλη,

Πρωταρχικός στόχος της ΕΛ.Μ.Ε. είναι να διαφυλάξει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των μελών της και φυσικά να σεβαστεί τις θυσίες που κάνουν τα μέλη της που στηρίζουν και συμμετέχουν στους αγώνες της. Δυστυχώς τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών που ανάγκασαν μέχρι και το κράτος να προβεί σε έκτακτα μέτρα, επηρεάζουν και το χόμπι μας, καθότι η κακοκαιρία έπληξε και την πίστα FRT, όπου αυτό το ΣΚ θα είχαμε τον αγώνα για τις κατηγορίες 1/10 EP Off Road 4WD & 2WD.

Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της πίστας, για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των μελών, μας, προετοιμασίας της πίστας καθότι όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε κακή κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας που προκύπτουν από την πρόσβαση στην πίστα, αποφασίσαμε την αναβολή του αγώνα για τις κατηγορίες 1/10 EP Off Road 4WD & 2WD.

Ποτέ δεν ήταν ούτε είναι στις προθέσεις των εμπλεκομένων (ΕΛ.Μ.Ε., ιδιοκτήτες πιστών) η διεξαγωγή αγώνων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, απλά για να "ξεφορτωθούμε" την διεξαγωγή τους, αλλά πρωτίστως μας ενδιαφέρει οι συμμετέχοντες να φεύγουν ευχαριστημένοι μετά από κάθε διοργάνωση μας.

Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη αν στεναχωρούμε κάποια μέλη μας.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.

OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου