Πρακτικά ΔΣ 30 Σεπτεμβρίου 2013 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»02/10/2013

Πρακτικά ΔΣ 30 Σεπτεμβρίου 2013

Παρόντα τα μέλη: Αμαξάς Δημήτρης, Ανδρουλιδακης Νίκος, Φλούδας Νίκος
 
Παρών ο κλαδάρχης 1/10 ep off road
 
Θέματα που συζητήθηκαν:
 
Απολογισμός 1/10 ep off road. Τα παρόντα μέλη έθιξαν ζητήματα όπως οι ημερομηνίες των αγώνων, το σαμποτάζ από αγωνιζόμενους, η άθλια κατάσταση κάποιων διαθέσιμων πιστών, το ενδεχόμενο να γίνει 4ος αγώνας στην θέση του ακυρωμένου κλπ.
 
Απολογισμός για τον αγώνα 1/10 της Κρήτης. Κατά γενική ομολογία ήταν άψογη η διοργάνωση, αξιέπαινη ο προσπάθεια του Πιστάρχη Γ. Ανδρεαδάκη εξαιρετικές εντυπώσεις από αγωνιζόμενους και μέλη του ΔΣ που ήταν παρόντα.
 
Απόφαση για τον αγώνα κυπέλλου για τα μη μέλη. Τα μη μέλη θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να πληρώσουν μόνο στην πίστα. Αντί για ετήσια συνδρομή θα πληρώσουν το πέναλτυ καθυστέρησης μόνο. Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, δεν θεωρουνται μέλη της ένωσης, μόνο έχουν την άδεια να συμμετέχουν σε έναν αγώνα κυπέλλου – Οι συμμετοχές τους δεν προσμετρώνται σαν κριτήριο για το αν θα γίνει ο αγώνας. Αν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός από μέλη θα γίνει ο αγώνας και τα μη μέλη μπορούν να συμπληρώσουν. Σημείωση – αυτό δεν γίνεται σε αγώνες πρωταθλήματος (για τους εναπομείναντες αγώνες).
 
Απόφαση για απονομή μεταλλίων στον αγώνα κυπέλλου
 
Απόφαση για κοινοποιηση - δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ένωση μετά απο μία τελευταία ειδοποίηση προς αυτούς.
 
Απόφαση για κλήση του κλαδάρχη 1/10 νιτρο για απολογισμό, ενημέρωση και εξηγήσεις για διάφορα θέματα που προέκυψαν με την κατηγορία.
 
Το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου