Ανακοίνωση για την πίστα 1/8 Buggy στην Αθήνα - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»10/03/2017

Ανακοίνωση για την πίστα 1/8 Buggy στην Αθήνα

Αγαπητά μέλη,

 

Μετά από πολλές συζητήσεις και με πολύ κόπο και χάσιμο χρόνου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ήρθαμε σε συμφωνία με την πίστα στον Ρέντη ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι αγώνες της Αθήνας.

Θα δωθούν χρήματα από την ΕΛ.Μ.Ε. για να φτιαχτεί το τερραίν της πίστας, η εξέδρα και τα pit, θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες σκεπαστά για όλους, νερό, αέρας καθώς και καντίνα. Με την συμφωνία να λέει ότι τα έσοδα (προπονήσεις και συμμετοχή) σε αυτά τα 3 Σαββατοκύριακα θα είναι αποκλειστικά της ΕΛ.Μ.Ε.. Επίσης θα υπάρχει και μία ευνοϊκή μεταχείριση από μεριάς της πίστας για τα μέλη μας που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την πίστα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα. Για αυτό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε.

 

Ως εκ τούτου, εκτός από την συμμετοχή για αυτούς τους αγώνες θα μπορείτε να προκαταβάλετε και την προπόνησή σας που το συνολικό κόστος, συμμετοχής και προπόνησης, θα είναι στα 30€. Δηλαδή το κόστος της προπόνησης θα είναι 8€. Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να έρθει το Σάββατο πληρώνει μόνο την συμμετοχή του, 22€. Αλλά και για αυτούς που έχουν πληρώσει μόνο την συμμετοχή τους και έρθουν τελικά για προπόνηση, θα μπορούν να πληρώσουν στην πίστα το αντίτιμο της προπόνησης.

 

Επίσης, λόγω της καθυστερημένης ενημέρωσης για το που θα γίνει ο αγώνας του Κυπέλλου στις 19 Μαρτίου, οι συμμετοχές θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη ανοιχτές χωρίς το προβλεπόμενο πρόστιμο.

 

Σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από τις εργασίες που γίνονται στην πίστα.

Φωτο1, Φωτο2 ,Φωτο3,Φωτο4,Φωτο5, Φωτο6 ,Φωτο7, Φωτο8, Φωτο9
 

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου