"Διευκρίνιση" Συμμετοχή σε EFRA & IFMAR αγώνες 2020 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»04/10/2019

"Διευκρίνιση" Συμμετοχή σε EFRA & IFMAR αγώνες 2020

Αγαπητά μέλη,

Σχετικά με την συμμετοχή σε διεθνή αγώνα των EFRA (Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας) και IFMAR (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) το 2020 διευκρινίζουμε ότι προς τον παρόν χρειαζόμαστε απλά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος από τα μέλη μας (προθεσμία 01.11.2019) προκειμένου να υποβάλλουμε έως τις 08 Νοεμβρίου 2019 την σχετική αίτηση θέσεων προς την EFRA για τους αντίστοιχους αγώνες.

Μετά την γενική συνέλευση της EFRA (AnnualGeneral Meeting “AGM” 2019) στις 09-10 Νοεμβρίου 2019 θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες όλων των αγώνων για το 2020 καθώς και ο αριθμός θέσεων που δικαιούμαστε ως Εθνική Ομοσπονδία σε κάθε αγώνα, οπότε και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους και να καταβάλουν το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον αγώνα που ενδιαφέρονται.

 

Έως τώρα έχουμε λάβει μόνο 1 εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγώνα IFMAR.

Παρακαλούμε όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να μας το κοινοποιήσουν. Δεν είναι δεσμευτικό στην παρούσα στιγμή αρκεί να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση από τις αιτούμενες θέσεις στις επιβεβαιωμένες θέσεις συμμετοχής. 

Για παράδειγμα αν αιτηθούν 10 θέσεις για αγώνα του 2020 και τελικά συμμετάσχουν μόνο 2 αγωνιζόμενοι, σε μελλοντική μας αίτηση θέσεων η EFRA θα μας εξασφαλίσει κάτω του 50% των αιτούμενων θέσεων.

Οπότε η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική αλλά να έχει πραγματικό αντίκρισμα στις προθέσεις και δυνατότητες συμμετοχής του ενδιαφερόμενου.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε..





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου