Ανακοίνωση προς τους αγωνιζομένους της κατηγορίας 1/10 ηλεκτρικών touring. - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»24/07/2020

Ανακοίνωση προς τους αγωνιζομένους της κατηγορίας 1/10 ηλεκτρικών touring.

Αγαπητά μέλη,

Το ΔΣ ενημερώθηκε από τον προμηθευτή των ελαστικών Volante V5T (ελαστικά που μέχρι σήμερα ήταν μία από τις επιλογές για την κατηγορία) οτι λόγω έλλειψης στην πρώτη ύλη ο κατασκευαστής αποφάσισε να καταργήσει το συγκεκριμένο τύπο των ελαστικών και να τα αντικαστήσει με νέο τύπο τα Volante V8T.

Επειδή είναι προτιμότερο να παραμείνουν 4 οι επιλογές των ελαστικών προς το συμφέρον των αγωνιζομένων, η δε εξέλιξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε με υπαιτιότητα του Προμηθευτή, το ΔΣ αποφάσισε να τροποποιήσει τους κανονισμούς της κατηγορίας και να αντικαταστήσει την επιλογή των ελαστικών Volante V5T με τα νέα ελαστικά της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας Volante V8T.

Επειδή κάποιοι αγωνιζόμενοι μπορεί να είχαν προνοήσει και να έχουν αποκτήσει από τον Προμηθευτή για τον επερχόμενο αγώνα κυπέλλου ήδη κάποιες τετράδες Volante V5T με το λογότυπο του ελληνικού πρωταθλήματος (στάμπα GTC), αν θέλουν στον αγώνα κυπέλλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις τετράδες –κατ’εξαιρεση-. Η ίδια εξαίρεση ισχύει και για όσους επιλέξουν να μαρκάρουν μεταχειρισμένα ελαστικά προηγούμενου τύπου. Μετά την παρούσα ανακοίνωση ουδεμία αγορά από τον Προμηθευτή μπορεί να γίνει για το παλαιό τύπο ελαστικών και αυτός θα διαθέτει ΜΟΝΟ το νέο τύπο, τα Volante V8T.

Κατόπιν των ανωτέρω, τροποποιείται και το συγκεκριμένο άρθρο των Κανονισμών και τους νέους Κανονισμούς μπορείτε να τους βρείτε στην οικεία θέση στο site της ΕΛ.Μ.Ε..

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου