Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς πακέτου ελαστικού για τις κατηγορίες Electric 1/10 On Road - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»05/04/2021

Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς πακέτου ελαστικού για τις κατηγορίες Electric 1/10 On Road


Αγαπητοί συνεργάτες,
 

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε την προσφορά σας για τα κάτωθι:
 

  • Πακέτο
    • ελαστικού 24χιλ πλάτος, χρώματος μαύρο, slick (χωρίς αυλακώσεις), με εσωτερική ενίσχυση ιμάντα (belted), με χάραξη στο προφίλ του ελαστικού προσδιορίζοντας την μάρκα του και το είδος γόμας του.
    • Insert 24χιλ πλάτος, moulded λάστιχο (όχι foam), με ένδειξη του τύπου του ή κάποιο χαρακτηριστικό που να είναι εύκολος ο διαχωρισμός του τύπου του από άλλα inserts.
    • Ζάντας 24χιλ άσπρης ή κίτρινης, κλειστής (πιάτο) ή με μπράτσα. Στις κλειστές ζάντες να υπάρχει δυνατότητα (προτιμάται) εκτύπωσης του χαρακτηριστικού σήματος του πρωταθλήματος

 

Σημείωση:

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να υπάρξει εκτύπωση στην ζάντα, ο προμηθευτής που θα κερδίσει τον διαγωνισμό είναι υποχρεωμένος να φροντίζει για την διανομή των ελαστικών κατά την ημέρα διεξαγωγής του εκάστοτε αγώνα στους αγωνιζόμενους καθώς δεν θα γίνονται επιτρεπτά άλλα πακέτα λάστιχο/insert/ζάντα από αυτά που θα δοθούν την ημέρα του αγώνα.
 

Στην προσφορά σας θα πρέπει να μας αναφέρετε/διευκρινίζετε τα εξής: 

  • Τελική τιμή προς τον καταναλωτή, λιανική τιμή
  • Τελική τιμή προς καταστήματα, χοντρική τιμή (δεν θα ανακοινωθεί)
  • Χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί παραγγελία από καταστηματάρχη.
  • Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε το συνημμένο αρχείο και το αποστείλετε μαζί με την προσφορά σας

 

Γενικά σχόλια

  • Ο εισαγωγέας θα είναι υποχρεωμένος να προμηθεύει με επαρκή αριθμό πακέτων ελαστικών έγκαιρα τους καταστηματάρχες αλλά και τους οδηγούς με το επιλεγμένο από την ΕΛ.Μ.Ε. πακέτο λάστιχο/insert/ζάντα.
    • Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΛ.Μ.Ε. μπορεί να ακυρώσει την συμφωνία με τον εισαγωγέα και να επιλέξει κάποια άλλη προσφορά. Σε αυτή την περίπτωση ο εισαγωγέας αυτός δεν θα επιτραπεί να λάβει μέρος σε αντίστοιχες προσφορές για δύο (2) χρόνια.
  • Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, ή με αποστολή email (bod@el-me.gr) μέχρι τις 18 Απριλίου 2021.
  • Για να είναι έγκυρη η προσφορά θα πρέπει να παραδοθούν προς δοκιμή τρεις (3) τετράδες από τον προτεινόμενο συνδυασμό
    • Οι τετράδες ελαστικών θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι τις 25 Απριλίου 2021 σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο της κατηγορίας κ. Νικολακόπουλο Νίκο (6979774926)
    • Η μη παράδοση του προβλεπόμενου πακέτου για δοκιμή έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της προσφοράς

 Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι κατατεθειμένοι φάκελοι προσφορών θα ανακοινωθούν δημόσια (χοντρική τιμή δεν θα ανακοινωθεί) προς ενημέρωση όλων μετά την ανακοίνωση της απόφασης για το ισχύον λάστιχο της χρονιάς.

 

Η υποβολή προσφορών προς την ΕΛ.Μ.Ε. δεν την δεσμεύει για την λήψη απόφασης.

Οι υποβάλλοντες προσφορές αποδέχονται ότι η ΕΛ.Μ.Ε. έχει το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει ποιο θα είναι το πακέτου λάστιχο/insert/ζάντα κλειστό λάστιχο και insert λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες και τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης.

 

Ακολουθεί ο πίνακας κριτηρίων αξιολόγησης καθώς και το σταθμισμένο ποσοστό επιρροής στην τελική βαθμολογία που θα χρησιμοποιηθεί για την βαθμολόγηση από τους οδηγούς που θα κάνουν τις δοκιμές. Η τελική βαθμολογία θα προκύψει από το άθροισμα των γινομένων των επιμέρους βαθμολογούμενων κριτηρίων επί του ποσοστού % επιρροής. Η προσφορά με τον μεγαλύτερο βαθμό είναι και η καλύτερη.

 

 

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της κατηγορίας κ. Νικολακόπουλο Νίκο (6979774926)

 

Δεδομένων των συνθηκών και της απαγόρευσης μετακινήσεων, συναθροίσεων κλπ, δεν μπορεί να γίνει δοκιμή των ελαστικών, οπότε η ημερομηνία για την απόφαση του επιλεγμένου πακέτου λάστιχο/insert/ζάντα θα ανακοινωθεί μόλις επιτραπούν οι συγκεντρώσεις σε ανοικτούς χώρους.

 

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.

 

 





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου