Ανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Πιστών για Φιλοξενία Διοργάνωσης το 2022 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»06/12/2021

Ανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Πιστών για Φιλοξενία Διοργάνωσης το 2022

Αγαπητά μέλη και συνεργάτες,

 

Παρακαλούνται όποιοι ιδιοκτήτες πιστών θέλουν να φιλοξενήσουν κάποια διοργάνωση πρωταθλήματος ή κυπέλου για το έτος 2022, να στείλουν email, στο bod@el-me.gr, έως τις 17 Δεκεμβρίου 202. Προσοχή, δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος φιλοξενίας διοργάνωσης για το 2022, θα έχουν μόνο οι πίστες που είχαν αναλάβει ήδη κάποια διοργάνωση (Πρωτάθλημα ή Κύπελλο) το έτος 2021 αλλά και οι πίστες που είχαν ζητήσει και έχουν πραγματοποιήσει μέσα στο 2021 διοργάνωση Grand Prix (αφορά καινούργιες πίστες και πίστες που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του έτους 2021).

Λόγω των ειδικών καταστάσεων που ζούμε και επειδή μπορεί να υπάρχουν καινούργιες πίστες που δεν πρόλαβαν να διοργανώσουν αγώνα Grand Prix μέσα στο 2021, ας μας στείλουν email και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να δούμε αν γίνεται να συμπεριληφθούν το έτος 2022.

Τονίζουμε ότι όποια πίστα δεν επικοινωνήσει μαζί μας εγκαίρως, δεν θα μπορεί να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο του έτους 2022 ακόμα και να πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Υπεύθυνος απο την ΕΛ.Μ.Ε. για θέματα πιστών είναι ο κ. Σταθόπουλος Βασίλης

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου