Ενημέρωση γιατί η πίστα R2 Speedway Club δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2023 - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»22/05/2023

Ενημέρωση γιατί η πίστα R2 Speedway Club δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2023

Αγαπητά μέλη,

Σε ερώτηση από αρκετά μέλη για τον λόγο που δεν δόθηκαν αγώνες στην πίστα R2 Speedway Club θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους λόγους που δεν χρησιμοποιήθηκε η πίστα για αγώνες στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023.

Ο κ. Ανδρέας Κούτρας αντιπρόσωπος της πίστας, μας ενημέρωσε για τις απαιτήσεις για να διοργανωθεί αγώνας ΕΛ.Μ.Ε. στην πίστα R2 Speedway Club.

Στην απαίτηση που αφορούσε το οικονομικό κομμάτι ζητήθηκαν 25€+φπα δηλαδή 31€ να εισπράττονται ανά αγωνιζόμενο. Αυτό θα σήμαινε ότι το κόστος του αγώνα θα έπρεπε να ανέβει στα 40€ για τον κάθε αγωνιζόμενο.

Ζητήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντα του αλυτάρχη και του χειριστή γραμματείας ο κ. Δημήτρης Κούτρας. Εξηγήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολο να εκτελέσει κάποιος και τα δυο αυτά καθήκοντα χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ακόμα και αν αυτός είναι ο πολύπειρος κ. Κούτρας. Αντιπροτείναμε να ορίσουμε και κάποιον άλλον σαν βοηθό αλυτάρχη, και να επωμιστούμε το έξτρα κόστος, αλλά δεν πήραμε κάποια απάντηση

Με βάση αυτούς τους λόγους κρίθηκε μη συμφέρουσα η συνεργασία μεταξύ ΕΛ.Μ.Ε. και της πίστας R2 Speedway Club για το 2023, ελπίζουμε να συνεργαστούμε το 2024

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.

 

 





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου