Επεξήγηση της μείωσης των ελάχιστων συμμετοχών στους αγώνες - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»29/02/2024

Επεξήγηση της μείωσης των ελάχιστων συμμετοχών στους αγώνες

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε το σκεπτικό της απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την μείωση ελάχιστων συμμετοχών.

Έχουν παρατηρήθει τα εξής: Αφενός κάποιοι αγωνιζόμενοι προσπάθησαν να εκμεταλευτούν προς όφελος τους την πιθανότητα μη διεξαγωγής κάποιου αγώνα, ενώ αφετέρου αγωνιζόμενοι που ήθελαν να τρέξουν, βλέποντας οτι δεν συμπληρώνονταν οι ελάχιστες συμμετοχές, εν τέλει αποθαρρύνονταν και δεν δήλωναν για το συγκεκριμένο αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν αγώνες εις βάρους των αγωνιζομένων που ήθελαν να συμμετάσχουν και να επηρεαστούν με τον τρόπο αυτό έμμεσα τα αποτελέσματα πρωταθλημάτων, γεγονότα με τα οποία το Δ.Σ., καθώς και όπως θέλουμε να πιστεύουμε, η πλειονότητα των αγωνιζομένων δεν συμφωνεί.

Με αυτήν την απόφαση, πλέον οι αγώνες θα γίνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Ειδικότερα, η αμοιβή της πίστας διαμορφώνεται από το γινόμενο του συμφωνηθέντος αντιτίμου με τους τελικούς συμμετέχοντες στον αγώνα σε όλες τις κατηγορίες. Ειδικα, όμως, στην περίπτωση που οι τελικοί συμμετέχοντες στον αγώνα και σε όλες τις κατηγορίες είναι λιγότεροι των δεκαπέντε (15), η αμοιβή για την χρήση της πίστας θα είναι το συμφωνηθέν αντίτιμο που αντιστοιχεί σε δεκαπέντε (15) συμμετέχοντες.



Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου