Ενημέρωση για τα μοτέρ για τις κατηγορίες Electric 1/10 Stock και FWD - ΕΛ.Μ.Ε.


Προηγούμενο νέο Επόμενο νέο


»16/02/2024

Ενημέρωση για τα μοτέρ για τις κατηγορίες Electric 1/10 Stock και FWD

Αγαπητά μέλη,

Όπως είχατε ενημερωθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς πέρσι, έχουν παρουσιαστεί αρκετά μοτέρ με πρόβλημα κάτι που δεν δικαιολογείτε από την χρήση τους (7 ημέρες χρήση δηλαδή 35 μπαταρίες είναι το μοτέρ με την μεγαλύτερη χρήση), ιδιαίτερα όταν η εταιρία υποστηρίζει "δεν υπάρχουν μοτέρ ελαττωματικά στην αγορά".

Σε πρώτο έλεγχο είχε διαπιστωθεί ότι σε ένα από τα μοτέρ η αιτία ήταν η χρήση κάποιου χημικού, προφανώς για την βελτίωση του. Δεν είμαστε σίγουροι αν όντως βελτιώθηκε η απόδοση του, αλλά σίγουρα χάλασε. Καταφέραμε και το διορθώσαμε με τον τεχνικό μας.

Ένα από τα μοτέρ (νούμερο 3) δεν είχαμε καταφέρει να το διορθώσουμε και έτσι το στείλαμε στην Hobbywing για έλεγχο και αντικατάσταση. Μετά απο τόν έλεγχο τους μας είπαν ότι η καταστροφή έχει προέλθει από ρύθμιση 150% EPA στο γκάζι της τηλεκατεύθυνσης, συνεπώς δεν μπορούν να το αντικαταστάστήσουν.
Μας εξήγησαν πως μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει ρυθμιστεί η τηλεκατεύθυνση, αλλά αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι είναι αργά πια για την ζωή του μοτέρ!. Επίσης μειώνει και την ζωή στο Speed Control μιας και η παρατεταμένη χρήση αυτής της ρύθμισης μπορεί να κάψει τον εσωτερικό σένσορα του γκαζιού. Με βάση αυτά που μας είπαν, έχουμε δει αρκετές φορές αυτό το "πρόβλημα" και είμασταν τυχεροί και το διορθώσαμε πριν καταστραφεί το μοτέρ.
Έχοντας αυτά και με δεδομένο την προστασία της περιουσίας αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι προστέθηκε στους κανονισμούς ότι δεν επιτρέπεται στην ρύθμιση του EPA στο γκάζι (throttle) να υπερβαίνει το 100%



Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της ΕΛ.Μ.Ε.





OΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΠΟΡΡHΤΟΥ

Ενημέρωση στοιχείων απορρήτου